2009. augusztus 28., péntek

Az Automata Kalasnyikov 74

Az első játékom óta, rengeteg harcban részt vett az AK-74 esem. Ami mindenkinek eszébe juthat, hogy mennyi gond lehetett ez alatt az idő alatt a fegyverrel, és hogy bevált-e, érdemes e megvenni? Nos, bíztan állíthatom, hogy a legelső fegyvernek tökéletes, sőt ha ezzel valami gond lenne, minden bizonnyal egy ugyanilyet vennék.

Mikor utánajártam a kezdetekkor, hogy milyen fegyvert érdemes venni elsőre sok véleményt meghallgattam. És a legtöbb egyezett a többivel. A lényeg az, hogy ha nincs pénzed drága márkás fegyverre, mindenképp egy szintén márkás kínai fegyvert vegyél, ezen belül is a Jing Gong és a Cyma a legmegbízhatóbb és leginkább használható, tuningolható. Amit pedig hamar észre lehet venni a boltokban, hogy többnyire mindig kapható valamilyen Kalasnyikov, amely tényleg az egyik legnépszerűbb fegyver. Hogy miért? Több oka is van. Az első és legfontosabb, hogy nagyon megbízható, legalább annyira, mint a valóságban. A második, hogy mindent lehet hozzá kapni, amit csak el tudsz képzelni. A harmadik pedig, hogy könnyen javíttathat. Én legalábbis nem találkoztam olyan szervizzel, aki ne vállalt volna egy AK-t, bármely gyártmány legyen. Persze a gyártmányt a kínai, japán vagy amerikai márkákra értsétek!

A lényeg tehát, hogy az egyik legjobb fegyver hírében van. Személyesen eddig semmilyen problémám nem volt vele, a markolatot kivéve, ami kicsit mozog. Persze ezt könnyen orvosolhatjuk egy átnézetéssel. És senki ne álljon otthon egyedül szétszerelni, mert könnyen úgy széteshet, h még egy szakember sem rakja össze. Ha mindenképp otthon magunkban bízva akarjuk megoldani, akkor járj utána, hogy is néz ki belülről egy ilyen szerkezet, és hogy is kell szakszerűen szétszerelni. 

Ennyit a szerelésről. A tulajdonságairól annyit még hogy elég pontos és annyira, messzire épp ellő, hogy elég legyen. Én még úgy vagyok vele másfél év után, hogy tuning még nem kell bele, mivel pont annyira jól játszom, mint a többi tapasztalt srác, akiknek többnyire már egy 60-80 Fpsel többet tud a vas, mint amit az enyém tud.

Az Automata Kalasnyikov 74 egyértelműen az egyik legnépszerűbb, és ha nem is a legjobb, de a TOP5-ben minden bizonnyal benne van. A testvéreit is nagyon ajánlom, hiszen külső különbségüktől eltekintve majdnem ugyanazok, talán csak a lőtávukban nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése